Οδηγίες ρομπότ BORUNTE Κεφάλαιο 4 Κατάσταση διακοπής

Aug 01, 2022

Αφήστε ένα μήνυμα

3 Χειροκίνητη ρύθμιση

Κάντε κλικ στο κουμπί [Manual Settings] για να εισέλθετε στη διεπαφή μη αυτόματης ρύθμισης, όπως φαίνεται παρακάτω:

image

3.1 Χειροκίνητη ρύθμιση

Κάντε κλικ στο κουμπίimageγια να εισαγάγετε την ακόλουθη διεπαφή:

image

Ήχος κουμπιού: ενεργοποίηση και απενεργοποίηση ήχου κουμπιών.

Γλώσσα: Επιλέξτε Κινέζικα ή Αγγλικά.

Ημερομηνία και ώρα: Η ημερομηνία και η ώρα που εμφανίζονται από το σύστημα. Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα και πατήστε τα πλήκτρα συν ή μείον για αλλαγή.

Χρόνος προφύλαξης οθόνης: δηλαδή ο χρόνος οπίσθιου φωτισμού, ορίστε την ώρα που ο οπίσθιος φωτισμός είναι ενεργοποιημένος κατά την αναμονή.

Φωτεινότητα οθόνης: Ρυθμίστε τη φωτεινότητα της οθόνης.

Διόρθωση αφής: Κάντε κλικ στο κουμπί [Διόρθωση αφής] και ακολουθήστε τις υποδείξεις για να διορθώσετε την ενέργεια ή περιστρέψτε το τρίτο κουμπί ταχυτήτων και χρησιμοποιήστε το κουμπί συντόμευσης στο χειροκίνητο χειριστήριο για να πατήσετε F5 → F1 → F4 → F1 → F3 → F1 → F2→ F5 Μπείτε στην οθόνη βαθμονόμησης και πατήστε το μήνυμα για να εκτελέσετε τη βαθμονόμηση.

Δεν προτρέπεται η διαγραφή διδασκαλίας: Όταν ελέγχεται αυτή η λειτουργία, το πρόγραμμα διαγραφής σελίδας με μη αυτόματο τρόπο διδασκαλίας δεν θα έχει καμία ερώτηση επιβεβαίωσης διαγραφής. Εάν αυτή η λειτουργία δεν είναι επιλεγμένη, το ακόλουθο παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης διαγραφής θα εμφανιστεί αμέσως όταν η σελίδα μη αυτόματης διδασκαλίας διαγράψει την ενέργεια του προγράμματος.

image

Δεν ζητείται πλέον η διδασκαλία μέσω κινητού: Όταν ελέγχεται αυτή η λειτουργία, το πρόγραμμα μετακίνησης σελίδας με μη αυτόματο τρόπο διδασκαλίας δεν θα έχει κανένα μήνυμα επιβεβαίωσης κίνησης. Εάν αυτή η λειτουργία δεν είναι επιλεγμένη, το ακόλουθο παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης για κινητά θα εμφανιστεί αμέσως όταν η σελίδα μη αυτόματης διδασκαλίας μετακινήσει την ενέργεια του προγράμματος.

3.2 Διαμόρφωση δικτύου

Κάντε κλικ στο κουμπίimage για να εισαγάγετε την ακόλουθη διεπαφή:

image

1. Ελέγξτε το.image

2. Ορίστε εάν θα ενεργοποιηθεί το τηλεχειριστήριο. Εάν επιλέξετε Χρήση, εμφανίζεται το κουμπί "Λίστα εντολών".

image

3. Ορίστε εάν θα επικοινωνεί με το κεντρικό δίκτυο.

4. Ορίστε το όνομα του μηχανήματος.

5. Διεύθυνση IP ρομπότ (μόνο ο αντίπαλος ελεγκτής έχει έγκυρη θύρα δικτύου).

6. Συμπληρώστε τη διεύθυνση IP περιφερειακού προορισμού.

7. Επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας.

8. Κάντε κλικ στο κουμπί [Αποθήκευση] για να αποθηκεύσετε τα ρυθμισμένα δεδομένα.

9. Κάντε κλικ στο κουμπί [Αποστολή δεδομένων δοκιμής].

10. Η αναμονή για τα εξωτερικά δεδομένα ανάδρασης στον ελεγκτή χειρός υποδεικνύει ότι η διαμόρφωση δικτύου είναι επιτυχής.

Σημείωση: Αυτή η ρύθμιση είναι για τη μη αυτόματη ρύθμιση θύρας δικτύου.

3.3 Εγγραφή

Κάντε κλικ στο κουμπίimageγια να εισαγάγετε την ακόλουθη διεπαφή:

image

Διαδικασία εγγραφής:

1. Συνδεθείτε στην ανώτατη αρχή για να προβάλετε τον κωδικό προμηθευτή και κάντε κλικ στο κουμπί [Δημιουργία κωδικού μηχανήματος] για να δημιουργήσετε έναν 6- ψηφίο κωδικό μηχανής.

2. Δώστε τον κωδικό κατασκευαστή και τον κωδικό μηχανής στον προμηθευτή για να καταχωρίσει ο προμηθευτής τον κωδικό εγγραφής παραγωγής.

3. Εισαγάγετε το πλαίσιο επεξεργασίας "Κωδικός εγγραφής" σύμφωνα με τον 20-ψήφιο κωδικό εγγραφής που παρέχεται από τον κατασκευαστή.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί [Εγγραφή] για να ολοκληρώσετε την εγγραφή.

3.4 Συντήρηση

Κάντε κλικ στο κουμπίimageγια να εισαγάγετε την ακόλουθη διεπαφή:

Σε αυτήν τη διεπαφή, μπορείτε να δείτε τον αριθμό έκδοσης, την έκδοση αναβάθμισης και τις παραμέτρους δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας/επαναφοράς.

image

Μέθοδος ενημέρωσης έκδοσης:

1. Επιλέξτε το πλαίσιο Ενημέρωση περιστροφής.image

2. Συνδέστε το δίσκο U για λίγα δευτερόλεπτα.

3. Κάντε κλικ στο [Scan Update Package] (Εάν δεν υπάρχει πρόγραμμα εμφάνισης, ελέγξτε εάν το πρόγραμμα δίσκου U ή η μορφή δίσκου U πληρούν τις απαιτήσεις για αναγνώριση).

4. Επιλέξτε την έκδοση που θέλετε να αναβαθμίσετε.

5. Κάντε κλικ στο κουμπί [Start Update] για να εισέλθετε στη διεπαφή ενημέρωσης για ενημέρωση.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/Επαναφορά:

image

Παράμετροι μηχανής: αναφέρεται στη ρύθμιση των παραμέτρων του άξονα, συμπεριλαμβανομένου του ορίου λογισμικού, της απόστασης ανά περιστροφή. Μη αυτόματες παράμετροι: ρυθμίσεις παραμέτρων στα προγραμματιζόμενα κουμπιά και όλες οι ρυθμίσεις κάτω από τις μη αυτόματες ρυθμίσεις. Ghost: Όλα τα αντίγραφα ασφαλείας, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των δεδομένων του τρέχοντος ελεγκτή χειρός.

Ενημέρωση πακέτου: Αυτό το σύστημα θα αποθηκεύσει αυτόματα την αναβαθμισμένη έκδοση. Εάν χρειαστεί να αναβαθμίσετε ξανά την προηγούμενη έκδοση, μπορείτε να ελέγξετεimageκαι επιλέξτεimageτον αριθμό έκδοσης για να ενημερώσετε την έκδοση. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε το πρόγραμμα στο δίσκο U για άλλους χειροκίνητους ελεγκτέςimage . Εκσυγχρονίζω.

Ροή λειτουργίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας: Επιλέξτε → Επιλέξτε για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων (παράμετρος μηχανής / μη αυτόματη παράμετρος / φάντασμα) → κάντε κλικ στην τρέχουσα κατάσταση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας → εισαγάγετε το όνομα του αντιγράφου ασφαλείας στο αναδυόμενο παράθυρο διαλόγου ονόματος αντιγράφου ασφαλείας → κάντε κλικ στο OK.

1. Τα παραπάνω βήματα είναι να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των παραμέτρων στο μηχάνημα. Για να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας στο δίσκο U, εισαγάγετε το δίσκο U στα παραπάνω βήματα και επιλέξτε το όνομα της παραμέτρου που μόλις δημιουργήσατε αντίγραφο ασφαλείας στο μηχάνημα → κάντε κλικ στο κουμπί εξαγωγής → αναδυόμενο παράθυρο διαλόγου ολοκλήρωσης εξαγωγής. Κάντε κλικ στο OK.

2. Μπορείτε επίσης να περιστρέψετε το τρίτο κουμπί ταχυτήτων και να χρησιμοποιήσετε το κουμπί συντόμευσης στο χειροκίνητο χειριστήριο για να πατήσετε F5 → F3 → F4 → F3 → F2 → F3 → F1 → F5 για να εισέλθετε στη διεπαφή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και να ακολουθήσετε τις υποδείξεις για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Επαναφορά ροής λειτουργίας: έλεγχοςimageήimage→ επιλέξτε για επαναφορά δεδομένων (παράμετρος μηχανής / μη αυτόματη παράμετρος / ghost) → κάντε κλικ στο κουμπί [Επαναφορά επιλεγμένου αντιγράφου ασφαλείας] → σύμφωνα με την προτροπή, ο μη αυτόματος ελεγκτής θα επανεκκινήσει και θα περιμένει να ολοκληρωθεί η επανεκκίνηση.

4.3.5 Διαχείριση χρήστη Κάντε κλικ στο κουμπί για να εισέλθετε στην ακόλουθη διεπαφή:

image 

Σε αυτή τη διεπαφή, μπορούν να οριστούν δικαιώματα διαχειριστή και να τροποποιηθούν οι κωδικοί πρόσβασης.

Προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης χειριστή συστήματος:

Χειριστής: 123

Διαχειριστής: 123

Ανώτερος διαχειριστής: 123456

Υπερδιαχειριστής: 12345678

Op: Τα δικαιώματα αυτού του στοιχείου είναι:

1. Ο άξονας μπορεί να μετακινηθεί στη χειροκίνητη κατάσταση, αλλά δεν μπορεί να εισέλθει στη σελίδα διδασκαλίας για διδασκαλία.

2. Το ρομπότ μπορεί να ξεκινήσει και η ταχύτητα μπορεί να ρυθμιστεί στην αυτόματη κατάσταση.

3. Στην κατάσταση διακοπής, μπορούν να εκτελεστούν οι παράμετροι ρύθμισης της αρχικής θέσης και της σελίδας ρύθμισης προϊόντος.

4. Μπορείτε να μπείτε στη σελίδα εγγραφής.

Mold: Αυτή η άδεια έχει:

1.Op όλων των αδειών.

2. Σχετικές ρυθμίσεις που σχετίζονται με τον αριθμό μοντέλου.

3. Μπορείτε να μπείτε στη σελίδα διδασκαλίας για διδασκαλία.

4. Αυτόματη επεξεργασία και τροποποίηση της θέσης, της ταχύτητας και της καθυστέρησης της δράσης του προγράμματος.

Σύστημα: Αυτή η άδεια έχει:

1.Op όλων των αδειών.

2. Οι παράμετροι του μηχανήματος μπορούν να τροποποιηθούν.

3. Μπορεί να εισέλθει στο μεγαλύτερο μέρος της σελίδας χειροκίνητων ρυθμίσεων.

Χρήστης: Αυτή η άδεια έχει:

1.Op όλων των αδειών.

2. Μπορεί να εισέλθει στη σελίδα διαχείρισης χρηστών.

Root: Αυτή η άδεια έχει:

1.Op όλων των αδειών.

2. Ο κωδικός κατασκευαστή της σελίδας εγγραφής είναι ορατός.

Αυτόματη τροποποίηση: Αυτή η άδεια έχει:

1.Op όλων των αδειών.

2. Αυτόματη επεξεργασία και τροποποίηση της θέσης, της ταχύτητας, της καθυστέρησης κ.λπ. της δράσης του προγράμματος.

Νέο όνομα χρήστη: Επεξεργασία ονόματος χρήστη → Ορισμός κωδικού πρόσβασης → Έλεγχος άδειας □Op → Κάντε κλικ στο [OK].

διαχειριστής

□Σούπερ

□Σύστημα

□Χρήστης

□Ρίζα

Αυτόματη τροποποίηση

Διαγραφή ονόματος χρήστη: Ελέγξτε τη λίστα χρηστών → κάντε κλικ στο κουμπί [Διαγραφή]